Alle collecties
Ligo Plans
Wat zijn de voordelen van een Ligo Plan?
Wat zijn de voordelen van een Ligo Plan?

Al je juridische zaken gewoon goed geregeld bij Ligo

Matias Tesolin avatar
Geschreven door Matias Tesolin
Meer dan een week geleden bijgewerkt

Wanneer je een bedrijf hebt of er één wil oprichten, merk je dat er een hoop juridische zaken zijn die geregeld moeten worden. Om niet te verdwalen in de juridische jungle biedt het Ligo Plan uitkomst. Bekijk hier de voordelen:

100 template contracten
Met een Ligo Plan heb je toegang tot meer dan 100 contracten in het Nederlands en in het Engels. Betalen voor het opstellen van een contract door een dure advocaat is dan ook niet meer nodig. Zo kun je bijvoorbeeld een geheimhoudingsovereenkomst, samenwerkingsovereenkomst of arbeidsovereenkomst binnen enkele minuten op maat maken. 

Digitaal ondertekenen
Onderteken contracten digitaal met E-signing. Dit kan onbeperkt en je kan ook je eigen documenten uploaden en vervolgens tekenen. Hoe werkt het? Je uploadt een document, je past het eventueel aan in de Online Document Editor, en bereid het document voor om te ondertekenen, je stuurt het document uit en het is klaar om getekend te worden!

Wil je het uit proberen? Je kan al gratis starten.

Nooit meer een contract kwijt in je inbox

Na ondertekening, worden contracten automatisch opgeslagen. Wat bent dus nooit meer een contract kwijt, omdat iemand vergeten is om het contract handmatig op te slaan in een folder.


Wil je aan de slag? Klik hier om te starten.


Was dit een antwoord op uw vraag?